HOME WIE ZIJN WIJ? WAT DOEN WIJ? ACTIVITEITENKALENDER FOTO'S NIEUWSBRIEF IDEE INSTUREN VRIJWILLIGERS LINKS CONTACT
WAT DOEN WIJ?
Het wijkbudget is in 2006 gelanceerd door de gemeente Ridderkerk waarbij zij voor iedere wijk 12.500,- beschikbaar stelt om leuke projecten van te realiseren.
IDEEN
Waar een idee aan moet voldoen is vrij simpel: het moet ten goede komen aan de bewoners van de wijk. Bewoners betrekken: bij elkaar en bij de wijk. Wellicht bent u al bekend met activiteiten in de wijk zoals die door het wijkbudgetteam Slikkerveer wordt georganiseerd of gefinancierd worden.

Bij het indienen van een idee graag erbij vermelden, uw naam, het onderwerp van uw idee, adres, tel.nr., en uw bankrekening nummer.
Met deze informatie kunnen we alles snel voor u afhandelen.
REALISEREN VAN IDEEN
Het goede van het wijkbudget is dat bewoners zelf ideen kunnen aandragen om de wijk mooier, leuker en of gezelliger te maken. De vrijwilligers van de wijkbudgetten nemen de ideen zoveel op in de planning en begroting van het wijkbudget. Hierbij wordt altijd geprobeerd om de idee-inbrenger zelf te betrekken bij de uitvoering van het idee.

Bij het indienen van een idee graag erbij vermelden, uw naam, het onderwerp van uw idee, adres, tel.nr., en uw bankrekening nummer.
Met deze informatie kunnen we alles snel voor u afhandelen

REEDS UITGEVOERDKONINGSDAG
Lampionnen optocht jaarlijks in december.
Luchtkussens e.d.Najaarsmarkt Slikkerveer
Halloween ondersteuning Slikkerveer
Burendag
Schaatsfestijn
Historische route
Straatvoetbaltoernooi
Kunstwerk Slikkerveer
A.E.D. in WVC Slikkerveer
A.E.D. in basisschool de Reijer (locatie pr. Bernardstraat)
Straatspeeldag
Bijdrage speeltoestel Metronoom
Slikkerveer survival
Buurt BBQs
Koninginnedag Dillenburgplein
Zomergeluiden Najaarsmarkt
Kerstdiner voor ouderen van Slikkerveer
UITDAGINGEN
Onze uitdaging aan u als bewoner is de volgende: Dien uw idee in waarmee we uw staat, buurt of zelfs heel de wijk mooier, leuker en of gezelliger kunnen maken!

Weet dat we altijd op zoek zijn naar actieve bewoners! Al kunt u maar 1 dag in het jaar helpen, meldt u aan als vrijwilliger voor uw wijk!Copyright 2008 - 2024 Ideeteam Slikkerveer - Laatst bijgewerkt op: 29-03-2024 - Disclaimer - Statistieken