HOME WIE ZIJN WIJ? WAT DOEN WIJ? ACTIVITEITENKALENDER FOTO'S NIEUWSBRIEF IDEE INSTUREN VRIJWILLIGERS LINKS CONTACT
ACTIVITEITEN-
KALENDER
10-04-2023
Paaseieren zoeken bij het Huys ten Donck
27-04-2023
Koningsdag Dillenburgplein
24-06-2023
Gezellige middag voor 70+ inwoners Slikkerveer
10-04-2023
Paaseieren zoeken bij het Huys ten Donck

Ideeteam organiseert Paaseieren zoeken bij Het Huys ten Donck
Inmiddels volgens traditie kunt u op 2e Paasdag op maandag 10 april a.s. eieren zoeken in het Park van Stichting Het Huys ten Donck. De eieren liggen verstopt in het Park en volgens een speciale route komt u door middel van puzzelen, straattheater, sport en spel bij de plaats waar de eieren verstopt zijn in het prachtige Park en kunnen de kinderen op zoek gaan naar het Gouden Ei!. Na het eieren zoeken is er ook kans voor een volledig verzorgde vers gemaakte picknick op het vaasvormige gazon van Het Huys ten Donck! Dus kom gezellig met uw familie met kinderen en kleinkinderen of met vrienden naar het Donckse Bos.
Vanaf 11.00 uur tot en met 15.00 uur is iedereen welkom in het Donckse Bos. Entree is € 3,00 per persoon (voor kinderen vanaf 2 jaar). Om gezinnen de kans te bieden bij mooi weer langer na te genieten van deze familiedag, worden in samenwerking met de Donckse Landgoedwinkel, Bakkerij de Redelijkheid en de vrijwilligers van Het Huys ten Donck een heerlijke verse picknick samengesteld voor €60 per familie (uitgaande van 4 personen). Lekker voor volwassenen en kinderen, inclusief gebruik van een picknick deken om op te zitten! Picknicks kunnen uiterlijk tot en met woensdag 5 april gereserveerd worden. Kaarten en picknicks zijn verkrijgbaar online via: https://ticketview/shop/huystendonck.
Om één en ander in goede banen te kunnen leiden, is de ticketverkoop voor een maximum aantal kinderen afgesteld per uur en is er dus een beperkt aantal kaarten beschikbaar. U kunt de door u gewenste starttijd en aantal personen aangeven, zodat de organisatie zoveel mogelijk kinderen de kans kan geven eieren te zoeken. De aanvangstijden die u reserveert hebben een inloop tijd van maximaal een half uur. Bijvoorbeeld: vanaf 11.00 uur heeft u 30 minuten tot uiterlijk 11.30 uur de tijd heeft om te starten etc.
Heeft u speciale vragen dan kunt u contact opnemen met Anja de Geus via: wjdegeus@hetnet.nl

Parkeren graag aan de Donckselaan of boven langs de Ringdijk tegenover Het Huys ten Donck. Entree Paasevent is bij het Tiendgebouw op het parkeerterrein van Het Huys ten Donck aan de Benedenrijweg 461 te Ridderkerk.

Het Donckse Landgoedwinkeltje is op deze dag speciaal voor u geopend, waar u ook verse koffie en consumpties kunt krijgen en hier kunt u ook de door u bestelde picknickmanden ophalen.
NB: Het is niet toegestaan zelf meegebrachte etenswaren te nuttigen.

Deze activiteit wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met Ideeteam Slikkerveer en Stichting Het Huys ten Donck.
Graag tot 2e Paasdag!
Klik op de flyer voor een vergrotingCopyright 2008 - 2024 Ideeteam Slikkerveer - Laatst bijgewerkt op: 01-07-2023 - Disclaimer - Statistieken