HOME WIE ZIJN WIJ? WAT DOEN WIJ? ACTIVITEITENKALENDER FOTO'S NIEUWSBRIEF IDEE INSTUREN VRIJWILLIGERS LINKS CONTACT
ACTIVITEITEN-
KALENDER
18-04-2022
Paaseieren zoeken Huys ten Donck
27-04-2022
Koningsdag 2022
16-12-2022
Kerst in Slikkerveer
16-12-2022
Kerst in Slikkerveer
18-04-2022
Paaseieren zoeken Huys ten Donck

Paaseieren zoeken op Buitenplaats Het Huys ten Donck

Wegens het succes van vorig jaar biedt Stichting Het Huys ten Donck in samenwerking met Ideeteam Slikkerveer wederom de mogelijkheid voor kinderen om met hun families Paaseieren te komen zoeken op 2e Paasdag – maandag 18 april in het Donckse Bos! Voordat u op de plek komt waar de Paashaas zijn eieren heeft verstopt, komt u langs de route diverse paasactiviteiten tegen in de vorm van puzzelen, tellen, sport en spel. Het belooft een mooie, sportieve, leuke familie wandeling te worden. Dus kom vooral met je familie, buren, vrienden, opa’s en oma’s gezellig naar het Donckse Bos om paaseieren te zoeken!

Met starttijden vanaf 11.00 uur tot en met 16.00 uur is iedereen welkom in het Donckse Bos. Entree is € 2,00 per persoon (tarief geldt voor kinderen en volwassenen). Kaarten zijn verkrijgbaar online via https://www.ticketview.nl/shop/huystendonck, waar u de door u gewenste starttijd en aantal personen kunt aangeven, opdat de organisatie zoveel mogelijk kinderen de kans kan geven eieren te zoeken! Er geldt een maximaal aantal kinderen per uur dus wees er snel bij!
Dit jaar kunt u ook een compleet verzorgde picknick afnemen (inclusief gebruik van picknick dekens) om hele gezinnen de kans te geven samen langer te genieten van deze familiedag met een picknick op het gazon! Vooraf te bestellen a € 50,00 per familie voor 2 volwassenen en 2 kinderen.
Ravott Koffie is ook aanwezig om heerlijke koffie, thee, chai en warme chocolademelk schenken.
Heeft u speciale vragen dan kunt u altijd contact opnemen met Anja de Geus via wjdegeus@hetnet.nl.

Parkeren graag aa de Donckselaan of boven langs de Ringdijk tegenover Het Huys ten Donck, entree is bij het Tiendgebouw op het terrein rechts van Het Huys ten Donck aan de Benedenrijweg 461 te Ridderkerk..

Het is niet toegestaan zelf mee gebrachte etenswaren te nuttigen.

Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door Ideeteam Slikkerveer.
Klik op de flyer voor een vergrotingCopyright 2008 - 2023 Ideeteam Slikkerveer - Laatst bijgewerkt op: 13-12-2022 - Disclaimer - Statistieken