HOME WIE ZIJN WIJ? WAT DOEN WIJ? ACTIVITEITENKALENDER FOTO'S NIEUWSBRIEF IDEE INSTUREN VRIJWILLIGERS LINKS CONTACT
ACTIVITEITEN-
KALENDER
27-04-2021
Koningsdag 2021
27-04-2021
Koningsdag 2021

Zie beschrijving onderstaand.

U loopt deze puzzelwandeltocht geheel op eigen risico! Kijk dus goed uit bij het oversteken, en op die plaatsen waar geen trottoir is.

Het is, wegens de corona maatregelen, niet mogelijk op de posten van het toilet gebruik te maken.


Koningsdag 2021 : dinsdag 27 april a.s.

Voor 1 juli 2021 mogen er geen evenementen plaatsvinden in de Gemeente Ridderkerk i.v.m. corona.
Wat kunnen we dan aanbieden als een leuk programma voor kinderen, families, wat ouderen inwoners en oude inwoners op Koningsdag ? We zijn op het volgende “corona vrij” idee uitgekomen :

QR-Code Verrassingspuzzelwandeltocht in tijdslots.

Wat kunt u daar van verwachten ?
Een leuke afwisselende wandeltocht, door de wijk Slikkerveer, waarin u onderweg puzzelopdrachten, een stukje theater, beweging, gezelligheid tegenkomt. U loopt van punt naar punt, gezellig met uw familie, buren of vrienden. Via QR codes komt u van punt naar punt. Geen mobiele telefoon ?
Geen enkel probleem, dan ontvangt u per “hindernis” de locatie van de volgende “hindernis”. De tijdsduur bedraagt ongeveer 2 uren. U heeft dan zo’n kleine 6 km. afgelegd. Onderweg ontvangt u op verschillende plaatsen een versnapering en/of iets te drinken. Het vertrek is vanaf 11.00 uur in tijdslot tot 14.00 uur vertrek vanaf het middenstuk van het Dillenburgplein. Het einde van de qr-code verrassingspuzzelwandeltocht is ook op het Dillenburgplein.

Leuk als u zich inschrijft. De tocht is bedoeld voor families met kleine kinderen, voor kinderen die zich alleen door de wijk mogen begeven, voor ouderen die een leuke puzzeltocht wandeling op prijs stellen. Kortom voor iedereen, die wil en kan. Het is leuk, attractief en leerzaam.

Deze tocht wordt georganiseerd voor de inwoners van Slikkerveer. Hier zijn geen verdere kosten aan verbonden.

Inschrijven via de mail naar : wjdegeus@hetnet.nl Onder vermelding van :
• Naam deelnemer
• Adres
• Aantal personen en leeftijd van de kinderen
• O6 nummer indien mogelijk
• Gewenste starttijd (tussen 11.00- en 14.00 uur)
Na ontvangst van bovengenoemde gegevens ontvangt u een definitieve starttijd. Let wel, wie het eerst komt is verzekerd van een plaats, want vol=vol.

Voor verdere vragen kunt u een mail sturen naar: info@ideeteamslikkerveer.nl of 0620600359

Graag tot 27 april a.s., namens Ideeteam Slikkerveer.Copyright 2008 - 2021 Ideeteam Slikkerveer - Laatst bijgewerkt op: 15-04-2021 - Disclaimer - Statistieken